Glimt af forandringer…

af Mortilmernee

Sommeren går på hæld, og det er vidst på tide, at puste lidt liv i det visuelle blogunivers igen….. Ugerne før ferie knoklede vi løs med køkkenprocessen, i ferien trak vi næsten stikket, og nu hvor hverdagen har meldt sig, så begynder de daglige gøremål så småt at dukke frem igen….. Heldigvis har vi endnu en uges ferie til gode, vi stikker en tur til Tykiet her sidst på sommeren, og vi glæder os….

Men faktisk nåede jeg at lave en masse lækre forandringer i foråret, jeg fik malet et par vægge her hjemme, skiftede spisebordet, og har i den grad også fået ryddet ud i en masse af mit dims. Min instagram salgsprofil har været glødende, og det har været så dejligt at få solgt ud. Jeg havde simpelthen alt for meget lækkert som slet ikke blev brugt. Så nu forsøger jeg, kun at bruge de ting jeg holder mest af… lige nu 🙂

I stuen malede jeg denne helt fantastiske farve, den skulle ligne dyrups farve artiskok, men min lokale farvehandler har ikke Dyrup i sit sortiment, og det var derfor lidt af en udfordring at ramme….. Det lykkedes heller ikke helt, men heldigvis er jeg vildt glad for den farve det endte ud i…. Det kostede mange blandinger, snakke og tørren med føntørrer undervejs…. Tak til Minet farvehandler for altid at tage mine udfordringer op.

På væggene har jeg også fået lidt nyt, under vores tur til København havde jeg naturligvis et par butikker jeg bare MÅTTE forbi, og en af dem er favoritten Stilleben, jeg så det smukkeste foto taget i Detroit. Jeg kunne simpelthen ikke få det foto ud af mit hoved, og måtte bare bestille det et par dage efter vores hjemkomst. Historien om Detroit er en sørgelig sag, og jeg beundrer det kunstværk der er udført for at skabe lidt fokus på byen…. Og samtidig så jeg bare så meget af mit eget univers i det her foto…. Det sjove og skøre og farverige, og så det helt pæne og hvide ved siden af….. De to verdener jeg altid balancerer imellem.

Haven leverer også stadig den ene fine lille buket efter den anden, hele farveskalaen er repræsenteret i hver lille buket. Jeg elsker dem…..

Imorgen skal jeg besøge den ene af mine kommende arbejdspladser….. Spændende….. Det glæder jeg mig til at fortælle mere om 🙂

Læs også

8 kommentarer

Karina Viki 7. august 2014 - 10:48

Så smuk en farve du har fået frem – beundrer dig virkelig for altid at få udført mange af dine ideer, det halter lidt her hjemme 🙂

Besvar
Anne-Mette 7. august 2014 - 14:29

Ser så dejligt ud alt sammen…
De små tykke spøgelser hvor kan man køb dem?
mvh
Anne-Mette
Den glade bondekone.blogspot.com

Besvar
Mie 7. august 2014 - 18:13

Flot, flot, flot! Og glæder mig også til at høre mere om dine nye arbejdsforhold 🙂

Besvar
Raastof 7. august 2014 - 19:33

Det er også bare helt fantastisk det foto. Virkelig.

Besvar
Heidi Sønderjyde 7. august 2014 - 19:40

Super skønt…. 🙂

Besvar
Louise 7. august 2014 - 19:48

karina Viki – tak for de søde ord, jeg kan ikke forklare hvorfor vi altid når så meget, en passion jeg simpelthen ikke kan undertrykke 🙂 Jeg elsker det bare.

Anne-Mette – de fine spøgelser er fra Anders Arhøj, prøv at google, de kan købes mange steder.

Mie – Tak kære du, det blir spændende

Raastof – Ja det er det bare, jeg elsker det

Heidi – tak 🙂

Besvar
Hej Hanse 8. august 2014 - 22:43

Love your home, your relaxed style, your inspiring Blog! Greetings from Hamburg, Ulli

Besvar
Copenhagen Kiddo 10. august 2014 - 16:07

Du har virkelig et smukt hjem <3

Besvar

Skriv en kommentar