Julen min uforbeholdne mening mortilmernee.dk steder jeg anbefaler

Hvilken julekalender skal I se…. Vi streamer i år……

30. november 2016

Indeholder reklame

primus-and-kids-ep1

Når det kommer til julekalender på TV, så har vi nogle lidt atypiske piger, de har faktisk stadig ikke set en eneste julekalender fra start til slut. Vi har prøvet hvert eneste år, men det har ikke rigtig fanget dem. Og så kommer de bare altid på et tidspunkt hvor de enten er blevet puttet, eller ikke lige er nået hjem til genudsendelsen. I hvert fald så er det bare aldrig rigtig lykkedes at få det set. Vi starter ret positivit ud, men inden uge 1 er gået, så er de ganske enkelt faldet fra igen.

Jeg var ellers helt sikker på, at i hvert fald Merle ville gå meget op i det når hun ramte skoletiden, alle hendes veninder har set julekalender på både den ene og den anden kanal, og har haft den fysiske kalender hvor de åbner låger hver dag. Men nej, det har stadig ikke fanget hendes opmærksomhed sådan fast. Så var der gymnastisk eller en legeaftale, og så faldt hun fra.

Mine forældre har også gentagne gange forsøgt at få dem til at se de gamle Nissebanden varianter, som man jo selv top elskede, eller Prinsesse Mia Maja og Prins Valentin og Anton der altid revnede sine bukser. De gode gamle klassikere. Men man må bare erkende, at tiden nok desværre er løbet fra dem, tempoet er simpelthen for langsomt, og vores børn, de gider dem simpelthen ikke.

I år blev jeg glad, der blev jeg nemlig gjort opmærksom på, at Viaplay, som den første streamingtjeneste i Norden, har valgt at lave en julekalender hvor man kan streame et nyt afsnit hver dag. “Det store eksperiment” hedder den, og den har Kurt Ravn og Motor Mille på rollelisten, ikke den “rigtige” Mortor Mille, men hende der er inden i… Hvis man kan sige det sådan….

Det her koncept er jeg vild med, vores børn i dag er af en tid hvor streamning tjenester er en helt fast del af deres hverdag, og så er jeg vild med, at vi kan se afsnittet præcis på det tidspunkt på dagen, som der passer os. Det synes jeg er top smart.

Noget andet som er lidt smart…. som jeg lige hvisker til jer her….. Man kan nemlig downloade Viaplay , og så kan du have den første måned som en gratis prøveperiode. Og hvis du ikke synes den var noget for dig, så kan man blot afmelde sig igen…. Så bare et tip, man kan se julekalenderen i hele december, helt gratis…. 🙂

Du kan se en trailer til julekalenderen lige her.

 

 

Gennem 24 afsnit følger vi to børn, som netop har vundet Nordens mest prestigefyldte opfinderkonkurrence for børn. Som en del af prisen, får de sammen med en overdommer muligheden for at besøge en rigtig opfinder, nemlig ingen andre end professor Primus, den første vinder af konkurrencen. Professoren er desværre blevet en mislykkede størrelse, da han ikke har haft succes siden han vandt konkurrencen, og han bliver derfor syg af jalousi over at se børnenes kreativitet og låser dem inde i sit laboratorium. Det store spørgsmål er – vil de kommer hjem til deres familier før jul? Den eneste vej ud er ved at udføre professorens vanskelige eksperimenter. Hver dag skal de forsøger at løse

et nyt eksperiment, lykkedes de med at udføre eksperimentet, åbner der en dør, som forhåbentlig vil føre dem ud i friheden.

Rigtig glædelig jul

experiment-ep2

primus-and-kids-2-ep2

experiment-3-ep3

    Warning: Undefined variable $consent in /customers/e/3/5/mernee.dk/httpd.www/wp-content/themes/alder/comments.php on line 38

    Svar