familie ferie mortilmernee.dk Rejser sponsorerede indlæg steder jeg anbefaler Uncategorized

Feriemesse i Herning ….. Sammensæt DIN helt egen ferie….

23. januar 2017

Indlægget er sponsoreret

Processed with VSCO with a9 preset

Det her indlæg er helt perfekt for en rejselysten blogger som mig. Da jeg blev spurgt om jeg ville skrive lidt om den her messe, der havde jeg ikke et sekunds tankestrøm…. For selvfølgelig vil jeg det. Vi er en familie der har rejseblod i årene, og vi sluger det til os når der kommer den her slags muligheder.

Messecentret Herning danner nemlig rammen om Skandinaviens største feriemesse

“Ferie for alle”. Messen foregår i uge 8 (d. 24 – 26 feb).

Året 2017 byder på nuværende tidspunkt allerede på to rejser for os. Sommerferien går til Italien (nok primærk Venedig) og så gør vi ophold i Østrig på vej hjem… og til September har vi bestilt en uges ferie til New York. Begge ferie er nogle vi 100% selv skal strikke sammen. Det vi indtil nu har styr på, det er flybilletter og hotel i New York, og så mangler vi stort set at planlægge hele sommerferien.

Den her messe tænker jeg derfor er helt perfekt for os. Sidste år kørte vi impulsivt til Paris og havde en af de bedste ferier nogensinde. Det var helt fantastisk sådan bare at køre afsted og selv være 100% herre over sin ferie. I efteråret 2016 var vi i Florida, hvor vi også selv havde sammensat ferien fra start til slut. Men jeg vil dog sige, der var mange overraskelser undervejs. Vi havde besøgt Florida før, men det var år tilbage, og jeg kunne derfor godt have brugt en smule forhåndsviden om flere forskellige steder. Bla. de store forlystelsesparker, her var vi godt nok helt på bar bund de første timer hvor vi stod i Disney. Der ville vi godt have vidst, hvor vigtigt det faktisk var/er at forberede sig på besøg de her steder.

Vi har de seneste år været en del på charterferier…. Hvilket har været fantastisk for os, specielt fordi pigerne har været små. Vi har boet på all inclusive resorts, og vi har kun skullet koncentrer os om at bade, lege og spise. Nogle af stederne har vi dog lejet en bil, så vi også har været ude og se lidt på de forskellige områder, men andre gange har vi simpelthen bare været.

Men nu er pigerne blevet tilpas store, og vi har fået meget mere lyst til at se lidt mere på verden. Vi er selvfølgelig ikke færdige med badeferier… Men lige nu, der er vi helt klar på at opleve og se og danne os masser af nye indtryk.

messen i Herning vil der være 5 fokusområder: Udland, Danmark, Golf, Camping og Udeliv….. Altså du har mulighed for at finde den helt rigtige ferie for dig, om det er dags- og weekendture, til lands til vands eller i luften…. Mulighederne er uendelige….

Der vil være 120 forskellige rejseforedrag, underholdning, aktiviteter og konkurrencer for både børn og voksne. Der vil være den rette ekspertise og rådgivning fra fagfolk, som bogstavelig talt tager dig i hånden og vejleder dig ud fra lige præcis dine behov. Det kan også være du lige mangler de sidste fif til en allerede planlagt ferie, så vil der også være mulighed for det.

Jeg har læst mig til, at der vil være et legeland på messen, så hvis du lige har brug for lidt længere tid hos en vejleder, og børnene begynder at kede sig, så vil der altså være fine aktiviteter også for dem.

Måske har du bare lyst til at besøge messen for at finde inspiration til din kommende drømmerejse, det vil der i hvert fald også være rig mulighed for…..

 

Billetinfo:

Voksen billetter koster 100 kr.

Børn under 5 år er gratis

Børn fra 5-12 år koster 10 kr.

Hvis du også har fået stor lyst til at besøge den her messe, så kan du bestille billetter lige HER.

 

Så er der vidst ikke så meget andet at sige end, 

GO FERIE OG GO MESSE

IMG_7696

 

  • Reply
    Gustavo Woltmann
    23. januar 2017 at 10:10

    Det lyder som en messe, jeg ville elske!

    Gustavo Woltmann

    • Reply
      Louise
      23. januar 2017 at 10:11

      Dejligt at høre, håber du får en rigtig god messe

  • Reply
    Mols
    30. januar 2017 at 11:40

    Her finder man nok den rigtige rejse!

    • Reply
      Louise
      30. januar 2017 at 11:41

      Det kunne man da håbe i hvert fald 🙂

Warning: Undefined variable $consent in /customers/e/3/5/mernee.dk/httpd.www/wp-content/themes/alder/comments.php on line 38

Svar