Fotografi fotoshoot Inspiration Mine piger mit outfit mortilmernee.dk steder jeg anbefaler

glimmer, glitter og sommeroutfit til pigerne….

9. februar 2017

img_1958

Pigerne og jeg er blevet lidt vilde med at lave sådan nogle små photoshoots…. Enten i vores hjem eller ude på fine steder i naturen. Heldigvis synes de også det er sjovt, hvilket naturligvis er vigtigt for mig. Derfor viser jeg også nogle gange små videoer, hvor man kan se fjoller og griner.

Igår havde vi sådan en eftermiddag. Pigerne har nemlig fået noget nyt og smukt til garderoben og også til fusserne. Til dette lille shoot, havde jeg købt et glitter forhæng og fine glimmer slips. I var heldigvis vilde med det, så jeg lovede et lille indlæg, hvor jeg ville linke op til det hele.

img_1955

img_1957

Alt tøjet på billederne er fra Christina Rohde, Som mange nok har fanget, at jeg er meget meget glad for. Det skønne ved Christinas designs er, at hun mixer blomster, striber, farver, mønstre og strukturer. Jeg har altid været vild med det skæve og anderledes, og faldt derfor pladask for det her tøj. Det fine ved det er også, at designet bare fungerer både til store og små. Mine piger har efterhånden brugt det i 3 år nu, og jeg bliver kun mere og mere vild med det. Samtidig holder jeg også ret meget af Christinas Instagram, hun er sød til at dele så fin inspiration, og jeg bliver SÅ glad af de fine billeder hun ligger op, og som viser både leg og farvespil, som tydeligt afspejler sig i hendes designs.

På billedet her bærer Neel denne nederdel og denne bluse, Merle bærer denne bluse og denne nederdel. På fødderne har de begge strømper fra BOBO Choses, dem kan du finde lige HER. Deres slips er fra Flying Tiger.

d07ef4e9-d35a-434d-adbf-aed0c2cd5f83

Deres sko er fra Bisgaard, hvor jeg også lige har modtaget det første vidunderlige forårsfodtøj…. Wauw…. Jeg er som bekendt ambassadør for Bisgaard sko, og det er jeg stolt af, jeg har skrevet et indlæg tidligere om dem HER, og jeg må bare sige, det er simpelthen fodtøj der duer. Mine piger er selvklart helt tosset med de pink og lilla støvler, det er jeg faktisk også, men jeg er også vild med de naturfarvede, som 100% tager mig tilbage til min egen barndom. Et stilsikkert look, der bare virker…. Jeg sender dem som altid, mine varmeste anbefalinger… På deres hjemmeside kan du altid finde en forhandler i din nærhed.

På de sidste billeder er Merle i den smukkeste sommerkjole også fra Christina Rohde, jeg vil nok sige, hvis den fandtes til voksne, så ejede jeg den også…. Og jeg er ret sikker på, at Neel også må eje den. Gud hvor er den smuk, og lige så silkeblød og lækker som den ser ud…. jeg forudser hvordan den bare bliver helt vidunderlig når de varme sommerdage kommer…. Og til sommerferien i smukke Italien… Du kan finde den lige HER.

De fine glimmerophæng har jeg fundet HER, de findes i flere forskellige varianter. Bemærk at længden altså er LÆNGDEN, jeg tog nemlig fejl, jeg troede de var 290 cm brede, og havde forestillet mig, at de dækkede hele vejen over vores franske dør og tilbage igen, det var så ikke tilfældet. Men det fungerede heldigvis fint alligevel, fordi jeg havde købt 3… Jeg ville bare lige gøre opmærksom på det, hvis du nu, ligesom jeg, lige får læst detaljerne lidt for hurtigt 🙂

img_1956 img_1960 img_1962

    Warning: Undefined variable $consent in /customers/e/3/5/mernee.dk/httpd.www/wp-content/themes/alder/comments.php on line 38

    Svar