MIG min uforbeholdne mening mortilmernee.dk sponsorerede indlæg steder jeg anbefaler

Midtvejsstatus efter 3 uger med Skin Roller fra Swiss Clinic….

15. marts 2017

1151009d-92c3-4a65-b8e2-e3a17c2b0f00

Netop udstået af badet, jeg har rullet med Skin Roller fra swiss clinic på 3. dag i uge 3, og jeg har nu en midtvejsstatus klar til jer…..

Jeg vil sige, jeg havde nok ikke den heldigste start. Den første uge hvor jeg brugte den, var samme uge som vi tog afsked med min mormor, min hud var derfor helt f…. up … Øjnene var hævede konstant og jeg var bare overhovedet ikke tilpas. Men jeg gennemførte og kunne sagtens mærke forandringen. Specielt uge 1, er er nok også den, hvor jeg har mærket aller mest, hvor meget huden faktisk arbejder.

De første par dage følte jeg mig fuldstændig som når man er blevet solskoldet, huden var stram og øm. Den serum som man smører på efter hver behandling er så lækker at påføre, fordi den varmede og hævede hud nyder den kolde serum.

På trods af det var en hård og trist uge, så var min hud rigtig god og modtagelig for behandlingen. Da jeg nåede til dag 5 og 6 glædede jeg mig også til en uges pause, for der var huden altså øm.

Efter en pause var jeg så klar på uge 2 med behandling. Allerede her kan man mærke, at det ikke gør helt så ondt længere. Nu skal det ikke lyde som om det gør ondt ondt, men man kan naturligvis godt mærke, at man kører små nåle hen over huden gentagne gange…. Jeg kørte på i 6 dage, og har herefter holdt 7 dages pause igen.

I mandags startede jeg så på uge 3, hvor jeg idag er på dag 3 i denne uges behandling. Jeg har besluttet mig for at køre på i 12 uger, altså en uges pause, en uges behandling osv, dette gentages 6 gange. Huden er i den her uge heller ikke så øm som den første, men der er ingen tvivl om, at den arbejder. Jeg gør det oftest om aftenen inden jeg skal sove… Trækker den faktisk lidt for længe, hvilket jeg ikke kan anbefale, for når jeg først er blevet træt, så er det lidt træls at skulle rulle med den her i 7 minutter. Men jeg gør det, for jeg synes jeg kan mærke at det gør godt. Og fornemmelsen af at smøre den lækre serum på før sengetid, den er rigtig rar. De dage hvor jeg har fri, der gør jeg det så gerne når jeg har badet, men kun hvis jeg ved, at jeg ikke skal ud af huset et par timer efter, for man er altså lidt rød og hævet.

Jeg har to små buler på hagen, dem har jeg fx kørt intenst på, i håb om at de måske kunne mindskes under behandling, og den ene er faktisk blevet en del mindre, hvilket er til stor glæde for mig….. I den her uge ruller jeg ekstra på de her to, for at se om det kan mindskes yderligere. Samtidig kan jeg mærke, at specielt huden i min pande også er blevet strammere.

Alt i alt er jeg ret positiv over behandlingen, og jeg glæder mig til at opleve resultatet til slut.

Jeg har ikke lagt billeder ind i det her indlæg, da jeg faktisk ikke rigtig kan fange andet en rød og hævet hud, det siger intet om, hvor godt det faktisk føles på huden. Så I må tage mine ord for gode varer 🙂

 

    Warning: Undefined variable $consent in /customers/e/3/5/mernee.dk/httpd.www/wp-content/themes/alder/comments.php on line 38

    Svar