Inspiration mit outfit mortilmernee.dk steder jeg anbefaler

Tips til Regnjakke på tilbud

9. juni 2017

Indeholder affiliatelinks 

10451-0170

 

Dagens indlæg kan næsten ikke være mere oplagt….. Der er skybrud udenfor mine vinduer, og efter mit Instagram feed at bedømme, så ser det tilsyneladende sådan ud i det meste af Danmark. Ugen har været præget af regn og blæst, og mine daglige gåture har været pænt reduceret i den her uge…. Det skyldes bla. at jeg simpelthen ikke ejer en ordentlig regnjakke….

Igår aftes var jeg ude med to veninder, den ene havde en lækker regnjakke på, og den anden en shoftshell. Ingen af dem var hverken våde eller frøs da vi kom hjem efter 11 km. Men mig, jeg var våd helt ind på underbuksen…. Shit det var altså koldt, så her til morgen har jeg siddet og surfet lidt efter regnjakker.

Mens pigerne var små købte jeg stort set kun overtøj hos Danefæ, det var noget med, at jeg bare sys det var lidt hyggeligt at være klædt i mor/datter outfit…. Pigerne havde nemlig både overgangsjakker, regnjakker og flyverdragter her fra.

Det er jeg så kommet lidt over (det der med at ligne mine børn), og har nok bare lidt Danefæ igen. Men da jeg så kom forbi deres site her til formiddag, så opdagede jeg altså, at de ikke længere kun laver de gængse striber og prikker, de laver faktisk nogle virkelig lækre regnjakker og shoftshell jakker….. Og ydermere, så fandt jeg faktisk et par stykker på tilbud.

Den øverst gule her i indlægget, den er desværre ikke på bud, men den er bare så lækker, så den ville jeg altså også dele med jer. Den kan findes lige HER.

Den næste jeg vil dele med jer, det er den grønne her, den er lidt billigere, og altså ret lækker.

10897-2307-2

 

Den næste blå frakke her er jeg også ret lun på, og den er på tilbud. Faktisk har jeg også længe luret efter en shopper, og den her, i det lyse skind, den er også på tilbud lige nu til 400. Jeg tror valget falder på de her to.

 

danefae_ladiess16-103 bonnie-natural

 

Den sidste sorte regnfrakke her er på tilbud til 450 kr. Den er også ret fin, og nok ganske go i forhold til alle mine gåture. Sort er altid godt, det går ligesom bare til det hele, ik??

danefae_ladiess16-111

Der er virkelig mange fine at vælge imellem, du kan finde alle regnfrakkerne her og shoftshell lige her.…. Blot et lille tip her fra på regnfuld fredag……

 

    Warning: Undefined variable $consent in /customers/e/3/5/mernee.dk/httpd.www/wp-content/themes/alder/comments.php on line 38

    Svar