boligindretning Hjem Inspiration mortilmernee.dk Rabatkoder steder jeg anbefaler Uncategorized

Please wait to be seated….. ELSKER DEN LAMPE…. og meget mere om ROOMFORMORE

13. juni 2017

cb391977-3de2-4a7a-8156-a2a4a333d952

Flag over bordet og min yndlingslampe på væggen, billedet er fra Neels fødselsdag, men symboliserer noget så fint, hvilken stemning jeg er i, når jeg i dagens indlæg vil præsentere jer for en ny webshop….. Jeg stor elsker min lampe, og jeg vil tro, at i hvert fald 50-60 % af de opslag jeg ligger op af den på instagram, der spørger folk til hvor den er fra. Den er fra Pleasewaittobeseated, og den hedder Planet Lamp, og så har jeg lige præcis idag modtaget en mail, omkring en – i hvert fald for mig – ny dansk webshop Room For More, som sælger den med 10% rabat…. Den og meget mere lækkert, som jeg også kommer ind på  her i indlægget…. Lampen findes i 3 forskellige farver mener jeg, og du kan finde dem lige HER . Lampen er også nomineret til Design Award i 2015, og det forstår jeg bare godt. Jeg ELSKER den lampe, og jeg nyder at se på den hver eneste dag.

please-wait-to-be-seated-planet-lamp_-indian-red_842x

please-wait-to-be-seated-planet-lamp_-cedar-green_842x 

Udover lampen, så har jeg forelsket mig i den her lækre Skammel.

egon-eiermann-taburet-se38_low_beech_1024x

Og den smukke uro her fra Lappalainen, den har jeg også selv…. men det er første gang jeg ser den forhandlet her i Danmark. Der findes flere forskellige varianter af dem, du kan finde dem alle Her.

lappalainen-mobile-messing-leaves_1024x

IMG_9760

Kinfolk, som jeg vil gætte på ligger i de fleste hjem efterhånden, det magasin er smukt både inde og ude, jeg køber det altid når jeg falder over det i en butik, men mest køber jeg det online, fordi vi altså ikke har den slags lækkerhed i lille Hedensted. Anyway, hvis du stadig har dit første Kinfolk magasin til gode, så kan du altså erhverve dig et eksemplar HER.

kinfolk-weekend-speciel-1_842x

Sidst men ikke mindst, så vil jeg lige vise jer de smukke krukker fra Uh la la…. Jeg har haft flere forskellige af dem med tiden, så blev jeg træt af dem og solgte dem. Men jeg er altså blevet lidt hook på dem igen…. Så jeg tror jeg må købe en hvid, den er virkelige smuk. Både på spisebordet med salt eller i badeværelset med smykker…. Eller hvor man nu lige synes…. Fine er de i hvert fald, og de er lige HER.

uh_la_la_-_rund_lagkrukke_-_blank_gron_med_sorte_flakes_o75mm_1024x

Nå, men I er sikker også interesseret i at vide, hvordan man så lige får de der 10%, hvilket selvsagt er ret relevant…. Ha ha, men det ganske simpelthen, man taster bare koden VELKOMMEN når man tjekker ud, og tilbuddet gælder resten af juni måned, så du har go tid til lige at overveje, og endda måske lige vente på lønnen i slutningen af juni…. man må da godt forkæle sig selv lidt ik, det er jo for pokker sommer… I hvert fald ifølge kalenderen. 🙂

Indlægget indeholder affiliate links

  • Reply
    Caroline
    13. juni 2017 at 20:41

    Tak for et så fint indlæg omkring Room for more <3

    De kærligste hilsner Caroline

    • Reply
      Louise
      13. juni 2017 at 20:52

      Det var sørme da så lidt, en virkelig fin shop I har 🙂

Warning: Undefined variable $consent in /customers/e/3/5/mernee.dk/httpd.www/wp-content/themes/alder/comments.php on line 38

Svar