familie ferie haven Hjem mortilmernee.dk

Himmelsk kristi flyv ferie….

7. maj 2016

IMG_4886

Hold nu op….. Den her Kristi Himmelfarts mini ferie, den er forrygende… Solen skinner fra en skyfri himmel fra morgen til aften. Termometret bevæger sig op omkring 20+ hver eneste dag, døre og vinduer står åbne og fra tidlig morgen sninger varmen sig ind under min dyne, og hiver mig ud af fjerene meget tidligere end jeg plejer…. Og det er bare helt ok.

Jeg var så heldig, at jeg allerede tirsdag eftermiddag gik på den her mini ferie, torsdag var jo helligdag, og det betyder for mig, at jeg fik en ekstra fridag i denne uge. Jesper og pigerne har også fri de her dage, og vi nyder det.

Men vi har også haft fart på….. I onsdags fyldte min kære lille mormor nemlig 80 år. Min mormors helbred er ikke så godt for tiden, hun er igang med en udredning omkring hjerte, lunger og luftveje, det hele vil bare slet ikke som hun gerne vil, og det begrænser hende desværre i alt for meget. En større fest havde hun ikke overskud til, så derfor besluttede vi, at holde en lille fest, for kun de nærmeste, ude hos os. Og er der noget jeg holder af, så er det at pynte og gøre det fint for mine kære….

Der blev pyntet med H O O R A Y guld balloner, flagranker og flagkanoner, og vi havde en lækker festmiddag bestilt ude fra. Jeg håber min mormor mærkede festivitasen, selvom den var i lidt mindre format end ønsket.

IMG_4873 IMG_4874

Efter endt fødselsdag har dagene stået 100% på det som vi selv har haft lyst til…. Eller næsten. Vores lille Totte mis har fået en hudsygdom som vi går og er lidt bekymrede for, så han var forbi dyrlægen igår, men nu håber vi han er i bedring med rette behandling. Det må I faktisk meget gerne XXX for…. Filans så bekymret man bliver for de små firbenede væsener.

Men tilbage til de lidt sjovere stunder….

Vi har bla købt ny trampolin, et behov der opstod lidt akut. Vi oplevede at den gamle var ved at blive mør, og vi var bange for, at en af pigerne pludselig ville stryge igennem den. Vores tøser lever nærmest nede på den trampolin, og jeg forestiller mig, at det vil de gøre mange år frem endnu. Så vi besluttede, at vi godt ville give lidt ekstra, og købe en af de lidt bedre varianter, og denne gang en som faktisk er skabt til at være i jorden. Den gamle var nemlig en som faktisk skulle stå på græsset, og som Jesper havde gravet ned, hullet er KOLONORMT, og det var helt vildt alle de trailer fulde jord han kørte væk. Da vi i sin tid købte den, der synes jeg det var en monstrom uden lige vi havde fået i haven, og fisme om ikke den nye er endnu større…. Jøsses, jeg er godt nok glad for, at det gode vejr gør, at tingene spirrer i fuld fart, og at den faktisk snart er dækket rent udsynsmæssigt oppe fra huset….

Ellers har vi været ude og dyppe tæerne i Vejle Fjord for første gang, vi har gået tur i smukke omgivelser, vi har plantet tomater og agurker i drivhuset,vi har fået masser af sol på næserne og vi har spist is mindst ‘en gang om dagen.

Fredag aften var jeg også forbi min søde veninde Louise Trillingsgaard, som endnu en gang har stablet det famøse Retro Guld marked på benene, markedet foregår på Godsbanen i Århus, og jeg er vild med det. Super fine sager, virkelig søde sælgere, i det hele taget en ret skøn stemning. Imorgen søndag er sidste dag i denne omgang, men til juni kommer det allerede igen. Læs mere om markedet lige HER.

Ellers vil jeg bare fylde Jer med ren fotospam fra de sidste par dage…. Og nyde, at der heldigvis er endnu en dag imorgen. Mors dag…. Som naturligvis skal fejres i selskab med min egen søde mor….

Håber I alle har en rigtig skøn Kristi flyv ferie…..

IMG_4901 IMG_4911 IMG_4951 IMG_4953 IMG_4954 IMG_4974 IMG_4980 IMG_4981 IMG_4983 IMG_4984

IMG_4982

IMG_4949 IMG_4985

IMG_4976 IMG_4972

IMG_4978 IMG_4979

  • Reply
    Malene
    10. maj 2016 at 8:37

    Wauw, Nogle skønne billeder, Louise. Især af din kære, lille mormor og de dalende flag omkring hende. Magisk.

Warning: Undefined variable $consent in /customers/e/3/5/mernee.dk/httpd.www/wp-content/themes/alder/comments.php on line 38

Svar