Vores smukke shelter er færdigt…. Helt hjemmebygget og nu indviet…

af Mortilmernee

IMG_6880

 

Her til aften har vi indviet vores smukke smukke, synes vi i hvert fald selv, shelter som Jesper har bygget. Jeg har været lidt tilbøjelig til at sige “vi” undervejs, men jeg har altså virkelig intet haft med det her at gøre rent håndværksmæssigt, kun haft meninger og ideer undervejs, det ER udelukkende Jesper der har udført alt håndværket. Igår aftes, hvor det var Sankt Hans, var det meningen vi skulle have holdt os et lille bål og indviet det, men sådan ville vejrguderne det ikke. Det var bogstavelig talt MEGA skybrud det meste af aftenen, så den hyggelige indvielse måtte vente til idag.

Det har taget ham præcis 12 dage at bygge det her i vores have. Det er pænt hurtigt, og vi ved godt, det ikke lige er det tempo de fleste arbejder i. Men Jesper har syntes det var en rigtig fed proces, så han har simpelthen ikke kunnet lade det ligge når han kom hjem. Han har gået der ude næste til midnat flere aftener i træk, fordi han bare gerne liiiiige ville nå det eller det. Og på den måde, så skrider en proces naturligvis meget hurtigere frem end ellers.

Vi har ikke gået på kompromis med materialerne, hvilket nok også kan ses på kvaliteteten. Gulvet er behandlet lærketræ, væggene er bygget op af tykke planker som Jesper har malet sort og helt mørk brun, der er brændt tagpap på, der er sat kobber på kanten rundt langs udhænget, og der er det smukkeste struktur mønster inde i loftet. Vi er meget stolte over det her stykke arbejde, og håber at det kan inspirere en masse andre til at give sig i kast med et shelter projekt.

Det eneste vi lige mangler nu, det er en eller anden form for mygge gå væk agtig ting, der kan hænge der nede, vi er nemlig lidt plaget af myg i den her krog af haven, fordi det store træ skaber så meget skygge der nede. Men det må man da kunne finde.

Tænk sig, vores lille bitte have, som jeg overhovedet ikke troede kunne rumme sådan et shelter her, det føles bare helt rigtigt, og pga det farvevalg i materialer vi har taget, så er den bare 100% integreret. Når man kigger ud i haven, så er det selvfølgelig ikke sådan at den er usynlig, men den falder helt naturligt ind i resten af vores have. Et dumt og meget skyggefuldt sted i haven, er nu pludselig blevet et sted hvor vi påtænker at tilbringe virkelig mange timer….

I næste uge starter sommerferien, og jeg glæder mig helt vildt til mange dejlige sommeraftener her ude i vores nye sted.

 

IMG_6838 IMG_6839 IMG_6841 IMG_6842 IMG_6843 IMG_6870 IMG_6878 IMG_6879 IMG_6881 IMG_6882 IMG_6888 IMG_6889 IMG_6890 IMG_6891

Her til slut har jeg lavet en lille video, som giver en lidt bedre rundvisning nede i vores fine nye sted, og hvis du spørg hvor den fede lyd kommer fra, så et det en bærbar højtaler fra Libratone, som varmt kan anbefales. Helt vildt lækker lyd.

 

[vidcore vid=”dfmPy1yb”]

Læs også

10 kommentarer

Truc//petittruc1981 24. juni 2016 - 20:46

Wow!! Virkelig flot og gennemført, men det ved I jo godt 😊

Besvar
Anna 24. juni 2016 - 21:06

Hvor er det bare et fedt shelter! Og sejt at træet er integreret! Sådan et drømmer vi også om at bygge. Hvor dyrt har det været i materialer? Kh Anna

Besvar
Louise 27. juni 2016 - 12:42

tusind tak… vi er også meget meget tilfredse, materialer løber nok op i omkring 8-9000 kr.

Besvar
Sebrina 24. juni 2016 - 22:42

Ej hvor er jeg vild med den! Virkelig flot, sej og hyggelig på samme tid! Sådan én ville jeg godt have i vores lille baghave 😉

Besvar
Tine bagger 25. juni 2016 - 7:19

Det er mega mega pænt! Jeg synes det ser ret fedt ud med den maling hvor det ikke helt dækker træfarven. Kan du fortælle hvad i har gjort der? Og en diy på de fine bænke og bord vil være fantastisk 🙂
Kh Tine

Besvar
Louise 27. juni 2016 - 12:44

Hej Tine

Tusind tak for din søde besked, vi er også vildt glade for det. Træet er behandlet med oliebaise i nøddefarve, og så har det kun fået et lag, på den måde ser du stadig den fine struktur i træet. En diy på bænkene kan meget vel tænkes jeg laver 🙂

Besvar
Maiken 25. juni 2016 - 7:53

Helt igennem fantastisk

Besvar
Mie / pralerier 26. juni 2016 - 8:24

Øj, hvor ser det hyggeligt ud. Jeg får helt lyst til en have, når jeg ser sådan noget 🙂 Sejt gået!

Besvar
Mads 15. april 2018 - 18:33

Virkelig flot 🙂 hvad er målene på den?

Besvar
Mortilmernee 16. april 2018 - 13:22

Hej Mads

Jeg har ikke lige de specifikke mål, men den er ca. 3*2 meter vil jeg tro 🙂

Besvar

Skriv en kommentar