familie ferie MIG naturen Rejser sponsorerede indlæg steder jeg anbefaler

De danske sydhavskyster og deres forlystelser ROCKS !

30. juni 2016
Indlægget er sponsoreret

IMG_6928

Den seneste weekend bød på en helt igennem fed oplevelse for os som familie. Vi har været på besøg på nogle af de fineste og sjoveste steder som DeDanskeSydhavskyster har at byde på. Eller det vil sige et par stykker af dem. De har mange steder at byde på, men vi har besøgt 2 af dem her på vores tur.

Vi startede bilen tidligt lørdag morgen, vi havde alligevel små 3 timers kørsel foran os, og vi ville meget gerne have noget ud af dagen. Vores første destination for weekenden var Lalandia i Rødby. Vi har aldrig været i Lalandia før, så vi glædede os alle 4 helt vildt. Vi elsker vand og rutsjebaner og vi elsker at lave skøre og sjove ting sammen, så weekenden stod foran os som ‘en stor forlystelse.

Vi ramte Lalandia ca. ved middagstid, fik en lækker frokost på Baresso i centeret. Herefter direkte i badeland…. Her tilbragte vi en del timer. Der var både bølgebassin, forskellige bassiner med små vandfald og tropiske områder, babybassin, stort nyt aktivitetsland med masser af rutsjebaner, vandfald, legeting og masser af aktiviteter vandmæssigt, og så var der to større forlystelser til lidt større børn/voksne. Her prøvede Jesper og jeg dem begge. Den ene var lidt for vild for mig…. Jeg havde minus kontrol over hvor jeg røg hen af, og ind i folk, under vand osv…. Jesper synes den var super sjov…. Den anden var to store rutsjebaner eller Aquadome som de kalder den. Det var skide sjovt, specielt den første tur, hvor man bare overhovedet ikke aner hvad der sker….. Men også anden gang, hvor man havde lidt mere styr på sving, frit fald og store rutsjeture….. Mega skægt, her kunne jeg godt have taget mange flere ture, men da den var for stor og vild for vores tøser, så opholdt vi os mest i det store aktivitetsland og bølgebassinet…. Efter 2-3 timer her inde, så havde vi mod på at se lidt nærmere på hele det store Lalandiacenter.

Jeg må sige, her er ALT hvad et børnehjerte begærder….. Der er det store vandland, der monky tonky land, der er skøjtebane, der skibane, der er bowlingbane, der er store elastiktrampoliner, der er legepladser udendørs, der er en stor scene hvor der er børneshows og så er der rigtig mange fine steder at spise samt et supermarked…. Vi var fuldstændig blown away over, hvor meget der faktisk er på det her sted. Det vidste vi slet ikke…. Og jeg kan med sikkehed sige, det var ikke vores sidste besøg her til. Virkelig lækker placering det også har. Ferieboligerne ligger lige ved siden af, med det mest fantastiske naturlandskab rundt om sig, hvor man lige kan suge lidt ro og frisk luft, imellem alle aktiviteterne. Jeg forstår virkelig godt, hvorfor det her sted er så populært.

IMG_6934

 

IMG_6936

IMG_6935

IMG_6938

IMG_6947

IMG_6937

 

IMG_7059

IMG_7058

Efter Lalandia drog vi ud på vores overnatningsdestination Ny Kirstineberg Gods. Efter en vild og hæsblæsende eftermiddag, der følte jeg faktisk, at jeg landede midt i en Morten Korch film. HOLD NU OP et sted…. Et stort hovedhus på ca. 1000 kvm hvor hele kælderen er lavet om til Bed & Breakfast, her havde vi et fint lille værelse med ekstra opredning til pigerne. Vi blev mødt af det sødeste værtspar og lækker tappas da vi landede på stedet. Roen indfandt sig langsomt, og jeg var fuldstændig betaget af det her sted. Mig, som er meget vild med blomster, natur og i det hele taget af fotografere, jeg havde ret svært ved at begrænse mig lige her…. Og som billederne forhåbentlig viser, så forstår man godt hvorfor…. Vi blev inviteret på rundtur i de private gemakker… Normalt lider jeg altså ikke af misundelse, men lige her, der fik jeg godt nok sådan en “wauw jeg gad virkelig godt det her feeling”….. Tænk hvis ens hverdag bestod i, at holde sådan et smukt sted. Det må være helt særligt….. Godset lå ca 500 meter fra vandet, hvor vi også var en tur ned forbi…. Jeg indrømmer blankt, vi havde faktisk lidt svært ved at komme her fra søndag morgen. Men vi vidste også, at der igen var spændende nye destinationer foran os….. afsti afsted med os…..

IMG_6976

IMG_7055

IMG_6998

IMG_6990

IMG_6977

IMG_6962

IMG_6991

Sidst på formiddagen søndag, ramte vi vores sidste besøgsted for weekenden, nemlig Geocenter Møns Klint. Det her sted var sjovt og spændende på en helt anden måde. Det krævede at vores små hoveder begyndte at arbejde lidt, og de mange forskellige aktiviteter for børn var rigtig gode. Pigerne elsker den slags, de for rundt på de forskellige aktiviteter, rørte ved det meste og spurgte en masse ind til det. GeoCenter Møns Klint er Nordeuropas mest moderne geologi- og naturcenter. En fantastisk interaktiv udstilling opbygget som en tidsrejse på 70 mio. år, hvor højteknologiske udstillingsteknikker, kunstneres frie fortolkninger og sjældne fossiler bringer dig fra bunden af Kridthavet frem til den unikke natur, der findes på Møns Klint i dag. Der er skeletter fra dinosaurer, som selvsagt var noget af det meste spændende for pigerne, og også for os. Men det er sundt og godt med lidt kulturelt historie en gang imellem, så vi følte os meget beriget efter besøget her. Vi sluttede af med en biograf film i 3D om seamonsters, et fortidseventyr fra National Geographic. Det var ret cool, man følte virkelig man befandt sig under vandet med “dollyerne”.

Geocentret ligger på Møns Klint, eller det vil sige på kanten af Møns Klint, hvis du vil opleve selve klinten, så kræver det lige en mindre tur på 500 trappetrin. Det skulle vi naturligvis opleve, og med en is i hånden, så gik det også ganske fint. 100 % også turen værd. Det er i den grad en meget smuk naturoplevelse.

Weekenden lakkede mod ende, og det var tid til at vende snuden mod det jyske. Men vi var alle 4 enige om, at vi havde haft en gennemført og super fed weekend. De Danske Sydhavskyster, som var et helt uudforsket område for os, var en stor øjenåbner at opleve, og vi vil glæde os til, at turen på et tidspunkt igen går derover. Et helt særligt og attraktivt “område” i vores smukke Danmark.

IMG_7016

IMG_7015

IMG_7014

IMG_7013

IMG_7012

IMG_7022

IMG_7053

IMG_7052

IMG_7025

IMG_7054

    Warning: Undefined variable $consent in /customers/e/3/5/mernee.dk/httpd.www/wp-content/themes/alder/comments.php on line 38

    Svar