boligindretning forandringer Inspiration Kreativt mortilmernee.dk tendenser Uncategorized

Hej 2017

3. januar 2017

e3eeea77-e14b-4382-9156-7b97be6ebcbd

Så ramte vi d. 3 januar og starten på 2017…. Jeg havde planer, ligesom alle andre, om at lave et indlæg med højdepunkter fra 2016 og jeg ville også gerne have ønsket jer alle et rigtig godt nytår…. MEN….. vanen tro, så ramte influenzaen mig d. 25 december, og jeg var først oppe af sengen d. 31 december…. Jeg bevægede mig dog ind til min fars fødselsdag d. 30 december, for efterfølgende at drøne hjem på sofaen igen…. Kæft en lorte ferie….. Helt ærlig, det var ikke lige det vi havde drømt om.

Vi havde simpelthen set SÅ meget frem til den her ferie sammen, ingen planer…. I hvert fald ikke ud af huset, vi skulle bare have leget, gået ture, spist go mad og hygget os….. Men sådan blev det ikke…. Og nu er Jesper allerede startet på arbejde igen, imorgen starter Merle i skole og torsdag starter børnehaven for Neel og arbejde for mig…. SUK…..

Men….. Der er jo ikke noget at gøre ved det, og selvom jeg ikke ville have startet 2017 med en klagesang, så synes jeg alligevel det var på sin plads, med en lille undskyldning for, hvorfor det hele lige stod bom stille i 14 dage……. Nu skal hjernen lige i omdrejninger igen, for helt ærlig, hold nu kæft hvor har jeg været tjekket ud inde i mit hoved….. Jeg har ikke engang været særlig meget på Instagram…. Og så har jeg altså været syg…… ha ha…..

Men, nu er det kun noget snot, en irriteret hals og noget hoste der generer mig….. Og ja, så skal Neel lige forbi lægen idag også, for hun hoster stadig på 5 uge…. Så lægen vil gerne se hende igen…. Men ellers….. Så er vi helt klart til at tage hul på 2017.

Og faktisk, så er der sket noget nyt her i vores hjem i ferien….. Jeg havde dog troet jeg skulle have været en del af det, men nu hvor jeg bare lå på langs, så forbarmede min søde mand sig, og gik igang….. Vores meget “berømte” væg i stuen, den som har haft adskillige farver og tapetlag, den magtede ikke mere. De sidste par gange hvor jeg har malet den, der har den opført sig yderst besynderligt. Den begyndte sådan at krakelere og boble ud….. Nogle gang tørrede den ind igen, og andre gange krævede det et nyt lag af en anden slags maling…. Faktisk bare virkelig træls. Men jeg var godt klar over, at det selvfølgelig er fordi den var mættet, den magtede ikke flere lag af alt muligt. Jesper havde også sagt flere gange, at inden jeg foretog mig mere, så var vi altså snart nødt til at have nogle lag tapet af…… Og det skulle så være nu….

Det viste sig så, at jeg faktisk blev ret vild med den rå væg der gemte sig inde bag det hele….. Der var et utal af huller efter søm og skruer. Der har både hængt reoler, skænke og utallige billeder på den væg, og nogle steder rev tapeten også lige voldsom meget med sig ned….. Jesper, som absolut har det bedst med lækker finish i kræft af sit håndværk, han havde meget svært ved at se det fede i sådan en væg….. Så han vi lov til at lappe den lidt op, og jeg må sige, at det har han gjort ret flot…. Han har også sat stuk kanter op i stuen, som i skrivende stund nu kun mangler at blive malet.

Det ser ret fedt ud, det ligner virkelig nu, at det er en gammel væg der er banket ned under det “gamle” stuk…. Som så absolut ikke er gammelt, men når det har fået et lag maling, så ligner det altså fuldstændig… Jeg er helt vild med det….. Der var en på instagram der skrev til mig, at vi må have fået et par ekstra kvm nu hvor alle de lag er fjernet, og helt ærlig, det føles faktisk sådan…. Den rå væg giver på en eller anden måde en større rumfornemmelse, og det er i sig selv et kæmpe plus i vores lille stue…

Nu får den lov til at være sådan et stykke tid, så må vi se hvor længe der går før jeg føler for en ny farve, men for nu, er jeg ret glad for det rå look.

Ellers håber jeg I alle er kommet rigtig godt ind i det nye år….. Jeg er i hvert fald helt klar til de mange sjove ting der allerede venter i 2017……. Om 3 dage fylder Neel 6 år, så selvom vi netop lige har fået ryddet op efter vores nytårsaften fyldt med confetti, så glæder jeg mig allerede til at pynte op og gøre hendes dag festlig og fyldt med flag……

GODT NYTÅR

01cefe1f-82cb-4d74-b5be-fe7ea89ba2ff

55d36514-3746-4ff8-8694-ab3aea5470ff

a58047c1-2573-43c8-8a47-4db1324c2cff

ad62bea0-fcef-4b6f-a1ed-8f1bdafae192

img_1099

    Warning: Undefined variable $consent in /customers/e/3/5/mernee.dk/httpd.www/wp-content/themes/alder/comments.php on line 38

    Svar