Inspiration MIG mit outfit mortilmernee.dk steder jeg anbefaler

Vinter garderoben er i hus…..

15. september 2017

Indeholder affiliate  links

68970703-31af-4875-91c6-e55ad94f83dc

 

Efteråret er her, både farverne, luften, regnen, de røde blade og moden…. trenden dikterer farver og stilarter i et stort mix, og jeg ELSKER det…. jeg føler lidt, at jeg er tilbage i mine gamle munthe plus simonsen dage, hvor der ikke kunne være farver og mønstre nok i mit daglige outfit. Den gang arbejde jeg også et sted, hvor det at være præsentabel 40 timer om ugen var en go ting, så jeg havde virkelig virkelig meget munthe plus simonsen…. Lad mig sige det sådan, min børneopsparing blev brugt lidt forkert…. Så har jeg ikke sagt for meget….. Men det var virkelig en af de der dumme ting, som man kommer til at gøre, når man i en alder af 22, pludselig bliver sluppet løs med lidt for mange penge på kontoen….

Idag er jeg blevet meget mere økonomisk bevidst, det siger forhåbentlig sig selv når man både har købt hus, fået børn og har faste månedlige udgifter…. Ikke bare en fuldtidsløn, billig husleje og kun sig selv at tænke på…. Det betyder, at jeg vælger mine køb med omhu og bedst af alt, sælger ud når der er noget jeg ikke bruger mere, på den måde har jeg altid tøj/indretningspenge i omløb, og det er en virkelig go ting…

Idag vil jeg vise jer, hvad jeg har erhvervet mig til dette efterår… Leopard, rød, striber og tern må være the key words ….

Jeg kører ret meget i bil, så jeg har tit brug for en lidt kortere jakke, man bare lige kan hoppe i, til det her formål har jeg valgt den smukke leopard jakke fra baum Pferdgarten. Den findes også i en lang variant, men jeg faldt altså pladask for den korte. Den er også en smule trekvart på ærmerne, hvilket gør, at man kan se hvad man fx har på af strik inden under, og på den måde tilføje endnu en farve eller mønster til outfittet. Det er jeg vild med….. Jakken er købt i favoritshoppen Merci i Give. Som altså har et virkelig fint udvalg af Baum…. Der er simpelthen så meget lilla i deres kollektion dette efterår, åh det elsker jeg…. Jeg gik godt nok også meget i lilla da jeg var gravid med Merle, men jeg er altså klar til det igen kan jeg mærke.

På mit hoved har jeg en hue fra Acne, de har lavet en lidt billigere variant i år, som er lidt mindre i den brede kant, den passer bedre på mit hoved, og den kan erhverves lige HER.

37015ea0-db78-4117-8cbc-09dccc8223d5

Til de dage hvor der kræves en lang frakke, er kærligheden i år faldet på Mads Nørgaards fuldstændig fantastisk ternede variant. Jeg kan huske da den i foråret blev vist frem i modeugen, der lavede jeg adskillige screenshots på min telefon, den jakke MÅTTE jeg bare eje…. Den er i den lidt dyre ende, så jeg måtte spare ekstra sammen for også at tilføje den i min vintergarderobe. Jeg havde tænkt, at jeg ville købe den når jeg kom hjem fra New York, også fordi, så havde vi lige passeret den første.

I mellemtiden viser det sig så, at Mads Nørgaard bliver GULDKNAP vinder, og jakken bliver fuldstændig støvsuget fra butikkerne…. Men takket være instagram, så var der en sød følger, som lige gjorde mig opmærksom på butikken LykkebyLykke . Heldigvis for mig, så havde den den tilbage i flere størrelser, og der er en endnu, du kan se den lige HER…. JUBIIIIII siger jeg bare, så igår landede den vidunderlige jakke her hjemme hos mig, og jøsses hvor er jeg bare forelsket i den…. LykkebyLykke finder du også på Instagram lige HER hvor jeg fremadrettet i hvert fald er fast følger, super fin butik, lynhurtig levering og gratis returret…. I like that….. Og så har de altså er ret lækker udvalg af forskellige mærker, min helt klare favorit er Mads Nørgaard i deres udvalg, fx er jeg også crazy med den her strik…. Butikken er fysisk placeret i Aalborg, lucky jer der bor der… Men heldigvis for alle os andre, så er der jo webshoppen…. Og dag til dag levering.

Halstørklædet jeg har på er fra Ganni, godt nok fra sidste år, me jeg ved de laver et super fint et i år også, det har striber og er magen til strikken jeg har på her på billedet. Du kan finde det lige HER.

45ba5125-1c12-4cee-9a20-5b41d380af11

fc023406-c0df-403e-8d9e-53f61762af43

Bukserne og blusen jeg har på er begge fra Ganni, de er faktisk købt i New York…. Skørt ik…. Jeg havde lommepenge med der over (fødselsdagspenge) for at købe mig noget særligt og specielt, vi var inde i Saks på fifth Avenue flere gange, jeg rørte ved alverdens helt vidunderlige styles, men jeg havde kigget på den her strik hjemme fra, og når den nu hang her, så endte jeg altså med at købe den med hjem…. At slæbe Ganni med hjem fra New York er måske lidt crazy, men jeg ved bare, at jeg kommer til at bo i det her sæt i efteråret…. Og det ville jeg altså ikke i en eller anden smuk og speciel silke konstrueret sag…

Hvis du også er faldet for blusen, så kan den købes lige HER , bukserne kan jeg faktisk ikke finde i samme stof som mine, men disse ligner virkelig meget, de har bare ikke striberne som de her.

Anyway…. Det var lige et lille fredagsindlæg fra mig…. Smækfyldt med farver og efterår…. Har I også fundet efterårsgarderoben frem efterhånden??

434f53ff-d572-461b-be16-84eb1cfe413d

    Warning: Undefined variable $consent in /customers/e/3/5/mernee.dk/httpd.www/wp-content/themes/alder/comments.php on line 38

    Svar