Neels nye værelse…

Jeg ved godt, at det ikke er såååå længe siden, at jeg udgav et indlæg om 2 opgraderede nye værelser, men den gang handlede det aller mest om Merles univers, og om at få gulvene malet hvide igen. At jeg så også malede skabene sorte hos begge piger, og de fik nye skrivebordsplader, det var lidt en impulsiv beslutning.

Men planen var hele tiden, at der skulle ske lidt mere hos Neel, hun har længe gerne villet ha sin seng flyttet over i den anden side, jeg kan godt huske fra jeg selv var barn, at fornemmelse af at ligge med ryggen ud til at stort rum og en åben dør, ikke altid var den rareste, jeg kan faktisk stadig godt ha det sådan, når jeg er alene hjemme, så sover jeg helst, med ansigtet mod døren.

Og sådan har Neel det, hun vil gerne kunne se ud i gangen, helst lidt ind til Merle og også ud i sit værelse på samme tid, og det ønske har jeg så prøvet at efterkomme, efter vi har købt ny seng til hende.

Sengen ligner til forveksling Merles, men det er ikke den samme, forskelligheden ses især under bunden, og fordi Neels seng har en højere gavl i den ene ende, prisen er også lidt mere overkommelig, hvilket heller ikke gjorde noget. Neels seng er købt hos Studio Mini Shop, og kan ses lige HER.

Hendes gamle kommode har også fået en tur med penslen, nu hvor der står både en seng, en stol og en lille sofa i bambus, så synes jeg ikke helt jeg magtede mere træ farvet inde hos hende, og så elsker jeg samspillet af sort mod bambus.

I disse dage går jeg også og rumsterer med et større projekt ude i gangen, og når jeg forbåbentlig kan vise jer det i weekenden, giver det også mening, hvorfor der er tonet så meget ned på værelserne. Det kommer nemlig til at “larme” lidt der ude….

Der er pt ikke lige nogen pude og dyne i sengen. Det er fordi damerne “bor” i kælderen her i ferien, så I må selv lige tænke jer til hyggen i sengen, når der også er dyne og bamser….

Den lille sofa er faktisk den fine Ikea sofa, som vi havde nede i haven, jeg synes bare lige den var hyggelig her, så det prøver vi af. Måske jeg finder på noget andet nede i den ende, noget med en skillevæg og noget udklædning kunne også være en ide, men for nu, der ser her sådan ud, og jeg er ret begejstret for det.

Den fine plakat er af Nynne Rosenvænge og kan findes lige HER.

Læs også

2 Comments

 • Reply
  Line
  26. juli 2019 at 13:24

  I har seriøst Danmarks flotteste hus – jeg ELSKER at følge med! Kan jeg spørge hvor stolene er købt? Og skuffe-opbevaringen under skrivebordet samt den matchende opbevaring til småting der står på bordet? 🙂 Tak for en lækker blogg! <3

  • Reply
   Mortilmernee
   29. juli 2019 at 11:03

   Kære Line

   Tusind tusind tak for de fine ord, og undskyld det sene svar, har været på ferie.

   Stolene er fra Hay, og de to andre opbevaringsting er fra trævarefabrikernes udsalg 🙂

Leave a Reply