Teak i forandring….

af Mortilmernee

Nå, lige om lidt, så afleverer jeg disse 3 låger til en sprøjtelakkere….. En ide jeg har gået og funderet over lidt tid.

Faktisk måske fordi, at jeg allerede havde overvejet at skifte teak skænken ud med noget lidt lettere. Pladsen i skabet, den kan jeg bare ikke finde andre steder, så jeg begyndte at tænke i alternativer istedet.

Jeg har googlet lidt efter teak møbler der var malet professionelt, og jeg blev meget begejstret for de resultater jeg fandt.

Jesper synes det er helt okay, der er lidt mørkt på den væg hvor skænken står, og det vil derfor lysne op med lidt farve på lågerne.

Og jeg synes slet ikke, at det ødelægger skabets æstetik. Tvært imod synes jeg kun man opdaterer møblet til nutidens indretning. Og samtidig bevarer et rigtig flot møbel. Netop af samme årsag har jeg ikke selv kastet mig over dette maleprojekt.

Farverne har jeg dog haft MEGET svært ved at vælge, og jeg er heller ikke helt sikker endnu…. Men lige om lidt, så SKAL det besluttes, og forhåbentlig får skabet et fint nyt liv meget snart….

Jeg glæder mig til at vise det frem…..

Læs også

12 kommentarer

Pernille Pedersen 20. februar 2014 - 11:23

Glæder mig til at se resultatet. Det er så flot et møbel, er lidt misundelig på det.

Besvar
AvMeg 20. februar 2014 - 11:32

Det er da et superflott møbel som det er, men av og til er det gøy med forandring. Gleder meg til å se hvordan den ender opp 🙂

Besvar
Binemor 20. februar 2014 - 12:50

Én af mine faste læsere skrev til mig at de har malet siderne sorte på deres teak skænk, tænker at det må se mega cool ud. Min bliver aldrig malet eftersom det er arvegods 🙂

Besvar
Anna Svenning 20. februar 2014 - 13:45

Spændende:-)

Kh
Anna

Besvar
Siris Univers 20. februar 2014 - 18:46

Sikke en god idé. Jeg tror ikke at jeg ville turde gøre det samme. Herhjemme har vi nøjes med at male siderne sorte. Det gider et fedt udtryk synes jeg.

Louise Siri

Besvar
Mette M 20. februar 2014 - 19:20

Glæder mig til at se resultatet. Jeg har en lidt lavere model og overvejer også at give den er farvepift

Besvar
Elledillen 21. februar 2014 - 11:14

Det lyder spændende glæder mig til at se det færdige resultat

Besvar
Louise 25. februar 2014 - 11:11

Det er nemlig bare så så spændende. Jeg havde håbet at have indlæg klar og vise frem i løbet af weekenden. Men det trækker en smule ud, og jeg har endnu ikke fået lågerne hjem….. Jeg går bare og tripper og glæder mig meget 🙂

Besvar
Tine 2. marts 2014 - 9:32

Hvor kan man finde det billede du har over skænken? 🙂

Besvar
Tine 2. marts 2014 - 9:32

Hvor kan man finde det billede du har over skænken? 🙂

Besvar
devil jiang 31. marts 2014 - 8:33

Joel Backaler: The 2009 McKinsey rolex replica Consumer survey emphasized that companies should no longer assume the existence of a homogenous market and monolithic block of 1.3 billion rolex submariner replica consumers, adopting a one-size-fits-all China strategy. The survey introduces the map approach to China market louis vuitton outlet strategy. How will this alter the business models of foreign luxury companies trying to gain a foothold in China beyond tier-1 cities?

Besvar
Sanne Rasmussen 12. april 2014 - 8:31

Du har et skønt hjem, bliver meget inspireret.

Besvar

Skriv en kommentar