Fornyelse igennem DBA….

af Mortilmernee

Jeg er storforbruger af DBA, altså den blå avis. Både på nettet og på deres App. Jeg har solgt utrolig mange ting via dette medie, og ligeså har jeg fundet mange fine ting til mig selv.

Der findes mange her i lille Danmark, der holder lige så meget af fornyelse som mig, og der er DBA bare det perfekte sted. Det er lynhurtigt at sætte en ting til salg, man bruger bare billederne fra sin telefon – hvis man bruger App’en – og på 2 min, så har man oprettet en annonce.

Jeg har selv købt både Hay sengetøj, vores lækre Tivoli Audio Radio, Bang Bang kjoler til pigener og mange andre skønne ting igennem DBA. Og samtidig har jeg solgt en del af vores gamle møbler og brugskunst på samme. Det er lige præcis et sted som her, der giver mig muligheden for, at gøre det jeg gør.

Mit Motto har altid været “der skal en vase ud for at en ny kan flytte ind”. Og det forsøger jeg i den grad at efterleve.

Mine varmeste anbefalinger sendes herfra til den fine og opdaterede App fra DBA.

Læs også

2 kommentarer

Wimke Tolsma 25. februar 2014 - 15:42

love it!

X Wimke

Besvar
devil jiang 31. marts 2014 - 8:32

One key difference of Chinese wealthy consumers when prada handbags compared to their counterparts from other countries is their youth. On an average, they are about 20 years younger than their rolex replica cousins in US or Japan. We do expect that the wealthy consumers in China will retain this characteristic in the replica chanel next decade as well.

Besvar

Skriv en kommentar