mortilmernee.dk sponsorerede indlæg tanker Uncategorized

Tulip Delikatessens workshop….. Sikke en fest

28. oktober 2016

Sponsoreret

[vidcore vid=”zQzEcM8E”]

For en lille måneds tid siden, var jeg på en af de sjoveste og skøreste opgaver jeg længe har været til. Da jeg i sin tid modtog den her opgave, der fik jeg et mindre sug i maven. En workshop i København med leverpostejsmadder, som skulle filmes…. “What” tænkte jeg, det her, det må jeg ikke gå glip af. Så altså, for ca. en måned siden, der tog jeg toget til København, og deltog i den her absolut festlige dag.

IMG_0198

IMG_0203

Vi var 8 bloggere der var inviteret, og fokus lå på 3 forskellige nye lækre varianter fra Tulips delikatessens Leverpostej.

De 3 varianter er Tulip Delikatessens Flødepostej, Tulip Delikatessens bacon+ og Tulip Delikatessens Lun og Lækker. Tulip Delikatessens Flødepostej var min “opgave”, og jeg skulle give mit bud på en lækker leverpostejsmad, hvor Flødepostej var i fokus. Jeg ELSKER leverpostej, og kan faktisk spise den i mange forskellige varianter, varm/kold, med aguker, rødbeder, remoulade og løg, bacon og champignon… Ja mulighederne er mange, jeg er vild med dem alle.

MEN, når man nu skulle få den til at se sådan indbydende og mere professionel ud, så skulle jeg alligevel ligge hovedet en anelse i blød. Jeg valgte dog at følge mine jyske rødder. Jeg ville gerne præsentere en variant med friskstegte champignon og bacon, pyntet med lidt frisk grønt og ribs på toppen. Vi var et par stykker mere der havde fokus på flødeleverpostejen, og det var virkelig skægt at se hvad de andre havde af bud.

Dagen startede dog med, at en kok viste os sit bud på en lækker og præsentabel servering hvor alle 3 leverpostejsmadder blev præsenteret. Her vil jeg nok sige, at min præstationsangst bankede lidt på igen. Mega lækre madder han her fik præsenteret, noget med persille der lige blev lynstegt i olie, og på den måde blev helt skarp grønt og sprødt, hvordan han lige lavede en hurtig hjemmelavet agurkesalat og hvordan han ellers tryllede med forskellige lækret toppings. Jeg fik også set, at man IKKE sparer på leverpostejen, når man skal servere den på den her måde. Men come on, hvem har også lyst til at spare på en flødeleverpostej, jeg har i hvert fald ikke 🙂

IMG_0209

IMG_0207

Efterfølgende fik vi ellers frie tøjler til at style vores madder. Der blev skruet højt op for musikken, og så gik vi ellers i gang. Det var simpelthen så skægt. Der var høj stemning i lokalet, gang i både potter og pander og snakken gik højlydt og muntert hele vejen igennem. Det var virkelig en skide sjov oplevelse.

Tulip Delikatessens Flødeleverpostej har allerede været på markedet lidt tid, men er stadig ny i serien. Det er et produkt med en mild og cremet konsistens, den er rørt med fløde og smagt til med æble, opskriften vidner om, at ekstraordinære ingredienser i leverpostejen kan løfte smagen markant. Med min viden om, at der var æble i leverpostejen, så synes jeg også sagtens den kunne bære det fede med både bacon og stegte champignon. Og ved at tilsætte ribs på toppen, så fik man også syren ind til at bryde den lækre omend fede smag.

Jeg endte faktisk med at være mega stolt af min mad, og kokken synes heldigvis også den smagte lige i skabet.

IMG_0194

IMG_0193

IMG_0192

Her er TEAMET 🙂

 

    Warning: Undefined variable $consent in /customers/e/3/5/mernee.dk/httpd.www/wp-content/themes/alder/comments.php on line 38

    Svar