Hvilken serie skal jeg se???

af Mortilmernee

5cf750b6-1357-4696-82ec-77eb9d2971a2

Lørdag formiddagsstatus her fra….. Den her uge skred lige lidt ud til højre i forhold til hvad jeg havde i tankerne…. Jeg endte nemlig med at få et migræneanfald der begravede mig under dynen i et døgns tid…. Eller det jeg nu fik lov til, for på selvsamme tidspunkt, havde Neel haft en nat hvor hun bare hostede i et væk, og blev derfor også hjemme…. Så det der ro og mørke som man egentlig har brug for, det fik jeg så ikke helt i samme format som ønsket….. Men heldigvis lettede hovedpinen dagen efter og Neel kom ud i børnehaven et par timer for at gå Lucia. Det har de øvet i 2-3 uger nu, så jeg kunne ikke rumme hvis hun ikke fik lov.

Et par hjemmedage gør som regel altid godt for helbreddet på de små, og nu hvor jeg mere eller mindre har muligheden for at give dem den tid, så gør jeg det altid så meget jeg kan. Idag er hun ret okay, og Jesper er taget på tur med pigerne….. Jeg har været ude og gå en tur, og sidder pt i sofaen og beundrer vores fine juletræ. Mange af pakkerne er der også efterhånden styr på, og det skaber en vis ro at vide, at vi ikke skal stresse rundt efter gaver i de sidste dage op til jul….

Nå, men det her indlæg ville jeg egentlig noget helt andet med, jeg er nemlig en helt ekstrem seriefreak…. Jeg ELSKER mandag aften hvor der er nye afsnit af de serier jeg følger med i, pt er det The Affair, Westworld og Divorce på HBO. Westworld havde så sæsonafslutning i mandags, hvilket jeg egentlig er ret ok med, den var okay cool, men jeg synes alligevel der skete lidt for lidt i den, og så var den altså en anelse sær….. Jeg formoder der kommer en sæson 2 med lidt mere aktion hvis de der robotter er sluppet ud i den virkelig verden. Det glæder jeg mig til.

The Affair er blandt en af mine favoritter, den elsker jeg….. den kører pt på sæson 3. I starten havde jeg lidt svært ved at se andet en Pacey fra Dawsons Creek når jeg så den, men samtidig var jeg helt tryllebundet af den der affære bland Allison og Noah, og hvordan Helen bare stadig slet ikke kan slippe ham. Jeg er vild med den.

Divorce, den ser jeg udelukkende fordi jeg bare er kæmpe fan af Sarah Jessica Parker, Sex and the City er nok den serie jeg har set aller flest gange…. sammen med Friends naturligvis. Jeg synes Divorced er en smule sær, ham Robert er fandme en pain må jeg sige, ham havde jeg også skilt mig fra da…. ha ha…. Men den er sjov nok, og jeg blir mere og mere glad for den.

Lige pt holder The Walking Dead, Orange is the new black og Game of Thrones pause, dem glæder jeg mig også ustyrlig meget til at se mere til. Specielt the walking Dead, den er jeg helt tosset med….. Jeg har også set The Fall og Broad Church på Netflix for nyligt, ret fede serier begge to…. Jeg crawer for serier med masser af mord, mystik og spænding…..

I den her uge røg jeg så også i SKAM….. Ja det lyder lidt som om, at jeg faktisk ikke laver andet end af se serier, og helt ærlig, når jeg først falder i en helt ny serie, så skal der sørme godt nok også meget til at løsrive mig, jeg SLUGER dem…. SKAM sendte mig direkte retur til gymnasietiden, hold nu kæft hvor er den bare go…. wauw, det har de altså gjort godt der oppe i Norge, jeg kan slet ikke holde ud af der kun er et afsnit tilbage af sæson 3…. Heldigvis læste jeg lige igår, at der kommer en sæson 4 i foråret 2017, jubiiiiiiiiiiii siger jeg bare, gad vide hvem vi skal følge der.

Anyway…. Om halvanden uge går jeg på juleferie, og vi har ingen vilde planer, det bliver så dejligt….. Eller jo, jeg har lidt planer om et par ting i stuen jeg gerne vil igang med, men det blir altså først når julepynten er væk, før gider jeg ikke gå igang…. Men når det er sagt, så kunne jeg super godt tænke mig at høre, om der mon findes en serie jeg simpelthen ikke lige har set, og som I synes er mega fantastisk….. Skal skynde mig at sige, Breaking Bad og House of cards gider jeg IKKE, har prøvet flere gange, de er bare ikke mig, og Dexter har jeg set…. 🙂

Kom frisk….. Byd lige ind med en super cool serie……

7b5a6954-87db-4e49-91fb-072af691f54a

Læs også

18 kommentarer

Stinne 10. december 2016 - 13:04

Du skal da prøve Outlander eller Reign på Netflix, dem har jeg suget til mig 👌

Besvar
Tulle 10. december 2016 - 13:09

Er vild med de samme serier som dig. Vil helt klart anbefale The Americans, den har det hele og er med hende fra Felicity.

Besvar
Anja 10. december 2016 - 13:25

Netflix :Stranger things er spitze, Arne Dahls A-gruppen når nu du kan lide krimi(svensk, 1.sæson er vist på DR men sæson 2 ligger også på Netflix), Maria Dahl;Crimes of passion( Svensk og på Netflix), The Crown
Derudover kan man gense Forbrydelsen Sæson II på DR.dk
ENJOY🎞🎞📺

Besvar
Eva jørgensen 10. december 2016 - 14:14

Scandal? Revenge? Private Practise? Greys?

Besvar
Lea 10. december 2016 - 16:36

Jeg er helt hooked på de samme serier som dig, så vil anbefale Scandal og The Blacklist… Og så er Vikings helt fantastisk hvis man er til Game of thrones 😉

Besvar
Maria 10. december 2016 - 16:50

Prøv og se How to be a murderer på Netflix😄.

Besvar
Marie 10. december 2016 - 17:01

Der er også gilmore Girls.
How to get away With murder
The crown (er normalt ikke til kongeligt men lige den her fangede mig. Det den dyreste serie nogensinde).
Black mirror.
Orphan black

Besvar
Louise 10. december 2016 - 18:55

The crown tror jeg faktisk bliver den næste, how to get away with murder har jeg set, super spændende

Besvar
Marie 11. december 2016 - 14:59

Og så der også stranger things !! Fedeste serie. Får minder tilbage fra ET.

Besvar
Nanna 10. december 2016 - 17:31

På Netflix:
Modern Family
Orphan Black
Homeland

Besvar
Louise 10. december 2016 - 18:54

Orphan Black har vi set, men den blev simpelthen for sær da en af dem fik en hale…. ha ha… Homeland elsker jeg også, glæder mig til næste sæson

Besvar
Nanna 11. december 2016 - 21:38

Ha, ha… ja, det er heller ikke en “klasse serie”, som nogle af de andre. Godt tidsfordriv vil jeg kalde den 😉

Besvar
Rikke 10. december 2016 - 20:58

banshee På HBO, hvis du er til mord og lækre mænd

Besvar
Anita 11. december 2016 - 7:48

The Fall (fantastisk, vi sad helt ud på kanten af sofaen)
Paranoide (vi skulle lige igennem første afsnit og så kører det😉)

Besvar
Mathilde 11. december 2016 - 10:22

Rectify👍🏻

Besvar
Mathilde 11. december 2016 - 10:22

Rectify

Besvar
Rikke 11. december 2016 - 12:41

SKAM på NRK – husk undertekster. Det er fantastisk.

Besvar
Merete 13. december 2016 - 11:22

Hvis du kan lide sci-fi-drama-stilen i Westworld og har lyst til at se Pacey/Joshua Jackson i en helt anden type rolle end den han spiller i Affair (som jeg også er helt pjattet med!), kan jeg virkelig anbefale Fringe, som er en af mine personlige all time-yndlingsserier! Og hvis du er vild med The Walking Dead, skal du næsten også prøve at se spinoff-serien Fear the Walking Dead, som ligger på HBO Nordic. Black Mirror (kan ses på Netflix) er en af de absolut bedste serier, jeg har set i år, så den vil jeg anbefale til alle og enhver. Den er ganske enkelt fantastisk. Og Six Feet Under, for pokker. Smukkeste/sjoveste/sorteste tv-serie ever! 🙂

Besvar

Skriv en kommentar