ananas i egen juice andre bloggere familie Instagram MIG Mine piger mortilmernee.dk naturen Oplevelser PR steder jeg anbefaler

En lørdag med fart i……

27. august 2017

Indlægget indeholder reklame for Duracell

83e5605a-f44b-4dcc-abc0-c877f330c826

Den her weekend har været en smule hæsblæsende, men på den gode måde…. Næsten…. Fredag startede nemlig hos tandlægen, hvor jeg fik lavet det der føromtalte hul. I fredags anbefaler tandlægen mig faktisk yderligere, at få fjernet en af mine visdomstænder i overmunden. Efter stor respons på instagram, fornemmer jeg heldigvis, at det ikke er et særlig voldsomt indgreb, hverken økonomisk eller fysisk…. Så det tror jeg altså jeg gør, da den driller mig en del…. tusind tak for jer, og alle jeres råd.

Anyway, da det var overstået, kunne vi nyde en fredag aften med god mad hos venner her i Hedensted. Men det blev ikke så sen en aften, da lørdagen startede ret tidligt.

Vi var nemlig inviteret til forpremiere på Biler 3, og det var i Falkoner biografen i København. Vi var inviteret af Duracell, hvilket billederne nok viser ret tydeligt. I hvert fald var der duracell kaniner i et væk til det her event. Der var sågar en udklædt som kanin på stedet. Lige her, er mine piger dog ikke til at snyde længere, det første Neel udbrød var nemlig “mor, han er altså dårlig klædt ud ham der, man kan jo se hans rigtige hals”…. Så ham ville hun altså ikke fotograferes med, heldigvis var der mange små søde børn, som ikke helt er kommet her til endnu, og som synes det var en fest at han var der. Merle ville faktisk gerne gi ham et kram, jeg ved ikke hvad det er med hende, men hun elsker altså de der store udklædte omvandrende bamser. Selv ulvis i Bilka får stadig et kram fra tid til anden 🙂

Nå, men vi pakkede bilen tidligt lørdag morgen, og drog mod København, når vi nu var her, så ville vi også gerne få lidt mere ud af dagen, jeg havde derfor lavet en aftale med fineste Freja Troelsen, som er begyndt at gøre det en del i at fotografere børn. Jeg er vild med hendes billeder, redigering og farverne, så da muligheden nu bød sig, og hun havde tid, så fik vi sat en aftale på plads. Vi mødtes på Nytorv i København, og bevægede os sådan set bare lidt rundt, Freja fangede de gode stunder, samtidig med, at vi naturligvis fik sludret lidt…. Men Freja, you know…. Vi blir jo aldrig færdige, så jeg kommer snart igen 🙂 Billederne har jeg ikke fået endnu, så det er kun et enkelt lille “fraklip” jeg kan dele med jer, “lille Neel” på armen af Jesper, samt mine egne fotos af selve fotograferingen.

Efter mødet med Freja havde jeg også en aftale med altid dejlige Tilde, og nu tænker I sikker “Thilde who?”…. Men så må jeg sige, det navn må I bare få lært, Thilde er kvinde bag Poppykalas, som jeg nu er den lykkelige ejer af buket nr 3 af…. ÅH MY GOD…. De er jo fuldstændigt fantastiske. I denne måned er der faktisk også en lille artikel med Thilde i Eurowoman, hun var kvinde bag blomsterne til Både Stine Goya og Baum Pferdgartens middage ved modeugen…. Så jeg siger det lige igen, Thilde, er et navn du lige så godt kan lære….. Eller i hvert fald Poppykalas…. Jeg prøvede som altid at overtale hende til at starte en eller anden form for levering af buketter i jylland, og hvem ved, måske er det ikke så langt væk som det har været…. Jeg håber i hvert .

Efter blomsterstop hos Thilde, kunne jeg lige nå at lure et par butikker i Tulinsgade og på Værnedamsvej…. Der var heldigvis ikke særlig go tid, for åh jøsses hvor er der mange fine fristelser og inspirerende steder i de gader…. SUK SUK……

Kl. 13.00 startede ventet ved Falkoner Biografen. Der var fine racerbaner udenfor, der var lykkehjul med mulighed for at vinde forskellige ting (og jeg tror faktisk alle børn vandt), der var hygge og snak med de andre søde inviterede og så var der popcorn og sodavand til filmen.

Vi har faktisk hverken set Biler 1 eller 2, hvilket jeg bare må konstatere, er en stor fejl. Vi var meget positivt overraskede alle 4. Jeg forstår 100% hvorfor drenge elsker de her film, hvor er de dog skønne de biler, men som pige og mor, der glemmer man faktisk lidt at det er biler det drejer sig om, der er som altid den dejlige Disney ånd over historien, og som altid, sidder man med en go og rar følelse bagefter. Jeg var vild med den, det var jeg, og vi har aftalt at leje nr. 1 og 2 i nær fremtid.

Efter filmen var der fine goodiebags til børnene, lækre burgere og jeg blev jeg dæleme interviewet af en Duracell fyr, eller en der var hyret af dem – tror jeg….. Jesper nåede lige at forevige øjeblikket, og pigerne de sys bare det sejt 🙂 ha ha….. “MOR, er det det her der er dit job?”, og til det måtte jeg desværre sige, nej, det er det ikke, men det er en af de goder der følger med fra tid til anden, og vi takker derfor Duracell for den rigtig fine eftermiddag.

Efter biografen havde jeg endnu et lille ønske, jeg gætter på, at I efterhånden allesammen er stødt på den formidable blomstermark på Selinevej, aller yderst ude på Amager. Jeg har i hvert fald set den virkelig meget her på det sidste, og jeg havde da også en lille frygt om, at der enten ikke var flere blomster, eller at der var SÅ mange mennesker, at man rent faktisk ikke kunne være der. Jeg læste om selve konceptet bag marken, lige HER hos Emily Salomon. Og det er faktisk en virkelig fin bagtanke der er bag de her blomster…. Det kan jeg kun anbefale jer at smutte forbi at læse. Og hvis du er så heldig at bo i nærheden, eller skal en smuttur til København i nær fremtid, så sæt lige en lille spand vand bag i bilen eller bag på cyklen, og smut forbi. Det er virkelig en fin buket man kan få lavet sig der ude…. Og selvom der VIRKELIG VAR mange mennesker, så var der stadig plads til at man i ro og fred kunne plukke sin egen fine buket, og der var masser af blomster endnu.

Idag er søndag, i meget laverer gear…. Vi er så småt begyndt at forberede os på New York på fredag….

Men inden vi suser afsted, skal i da vide, at jeg har jeg kick startet en ret lækker Give Away ovre på Instagram. Du kan vinde kr. 1.500 til en super fed butik.

www.stilkompagniet.dk hedder den. De har dette efterår fået Ganni ind som noget nyt, og ja…. Som i ved, så EEEELLLSSKKKERR jeg Ganni, derfor er det heller ikke svært for mig, at lave sådan et lille shout out for noget så fint. Hop over på profilen og deltag lige HER. Jeg trækker en vinder på torsdag. De har også mange andre lækre mærker hos stilkompagniet, dem kan du tjekke ud lige HER, og drømme om, hvad de 1500 evt. skulle gå til 🙂

Jeg slutter indlægget af med dejlige billeder fra dagen igår, en lørdag med god fart på….

027d3dc9-cdd7-418b-a1ba-4f4de6c3c95e

2931b90a-bf84-4961-8f61-e5b9015bc0dd

img_6601

901e497c-596a-454d-bd36-c74194091ceb

img_6606

5d02ef69-e394-4f31-959d-95baee7aa4f4

6b2c919b-b843-4261-9a99-477f5cac2db5

d3730701-647f-4dd4-ae1c-66d39feab7e9

919bc07a-a37b-43fa-8808-7f55d888648e

5da044c2-d7b1-4ca9-b901-43aa4f86aa55

c4f2ea51-691d-41dc-8b97-f03d25fddd51

d25be1c1-d7d6-4da1-8900-54e22ac1fd08

img_6591

Hvis du er lige så forelsket i pigernes outfit som mig, så kan du finde deres nederdele fra Christina Rohde lige HER, bluserne fra KnastbyKrutter lige HER, og skoene er som altid fra Bisgaard.

 

 

  • Reply
    Trine
    27. august 2017 at 22:29

    Sikke en fantastisk dag. Smukke billeder ❤️

Warning: Undefined variable $consent in /customers/e/3/5/mernee.dk/httpd.www/wp-content/themes/alder/comments.php on line 38

Svar