familie ferie MIG mortilmernee.dk Oplevelser Rejser Traveltip

New York City….. Here we come…..

31. august 2017

f84014c3-25d4-4a5c-b96e-a477e6d7643b

Shit for en dag…. Eller lad mig sige uge, der har godt nok været lige lidt for meget at se til….. Jeg har haft ekstra timer mandag, arbejdet normalt tirsdag og så var vi på kursus hele dagen igår, jeg var hjemme ret sent….. Så idag, hvor jeg troede jeg egentlig skulle gå og hygge mig med at pakke, købe det sidste og i det hele taget, sådan mentalt forstå, at vi skisme står på Time Square om ca 36 timer….

Sådan skulle det ikke gå, det viste sig nemlig, at Merle (efter overnatning i Givskud Zoo med klassen i mandags – som virkelig var en succes) Dog alligevel havde fået pådraget sig en forkølelse, og desværre igår sidst på dagen, kom hjem med et bygkorn på højre øje…. Jeg tænker, jeg må hellere lige ringe til lægen, og få noget med, just in case det nu skulle udvikle sig til øjenbetændelse undervejs. Så jeg står tidligt op, ringer til lægen, og de vil så se hende før de lige vil udskrive den slags. Får en tid kl. 11.00, og prøver at nå posthus, indkøb, veksling af penge osv inden. Om på skolen og hente Merle, ud til lægen, som kigger på det, og konstaterer, at det ser helt fredeligt ud, men at hun godt forstår man lige vil have noget med, for at beskytte det mod at udvikle sig. Så hun udskriver noget salve som jeg skal hente på apoteket. Inden jeg går ud af døren, så nævner hun lige “tag lige og informer jeres forsikringsselskab, bare fordi USA er jo ret hys, og skulle der være det mindste, og de kan se I har været her inden, så kan I risikere ikke at være dækket overhovedet”…. Shit, det havde jeg så ikke lige tænkt på. Tilbage på skolen med Merle og hjem og ringe til forsikringen, som stiller mig videre og videre…. Ender med at være sat på hold 5 gange, for at ende med et større forhør i hele hendes forløb og til slut står med en beslutning om, at hun så ikke er dækket rent forsikringsmæssigt, hvis vi på nogen måde skulle få brug for læge omkring noget med øjet….. FUCK…. Ikke fordi jeg på nogen måde var urolig for, at hende øje skulle udvikle sig til noget som helst, men pludselig så var jeg da…. Fik en eller anden form for angst for alt muligt, hører mig selv sidde og spørge SOS manden “hvad nu hvis hun får en pind i øjet?” “Hvad nu hvis hun falder og slå noget ind i øjet?” “hvad nu hvis, og hvis og hvis….?” Alle mulige bekymringer, som jeg virkelig ikke havde spekuleret på 1 time tidligere.

Der var ikke noget at gøre, det kunne han sørme ikke forsvare overfor vores forsikringsselskab….  Jeg ville modtaget en mail om, at hun nu kun var forsikret med forbehold, og dette KUN kunne ændres, hvis de modtog journal fra vores læge, og deres læger så ville vurdere det samme.

Så mig tilbage til lægehuset, få en sekretær til at få lægen til at ringe til mig…. Som så ringer tilbage og siger, at nu har de faxet journalen, og så må jeg sende en mail til SOS, at nu har de forhåbentlig modtaget noget fra vores lægehus.

Her til aften kommer der så en mail, at man nu alligevel ikke har fundet grund til at ændre vores forsikring, ingen forbehold for noget som helst… Merle er, som hun hele tiden har været, fit for fight…. Eller lad mig sige fit for flight….

ALTSÅ…… Sikke en firkantet oplevelse, og lidt træls, at bruge så meget energi på idag, har brugt så meget tid på at være frustreret….. Når jeg egentlig skulle have gået og glædet mig…..

Men lad dette gå ud til jer som et lille tip. Hvis du rejser til USA, og har været ved læge kort tid for inden, så HUSK HUSK HUSK at informer dit forsikringsselskab…. Ellers kan det komme til at ruinere dig, hvis du får brug for hjælp der ovre, og det vedrører det du har været afsted med forinden…..

Nu er det så heldigvis gået i orden, Jesper er netop kørt ind til min forældre for at låne en større kuffert, og jeg er så småt ved at have alt fundet frem…..

Aftensmaden tog vi os go tid om idag. Vi havde nemlig besluttet, at vi skulle se tegnefilmen Løvernes Konge, mens vi indtog aftensmaden i stuen. Dette med et helt specielt formål, vi har nemlig købt billetter til Musicalen “The Lion King” på Broadway, og vi gerne lige ville have, at pigerne sådan rigtigt kunne huske tegnefilmen…. Jeg hyler hver gang jeg ser den film, så jeg tør da slet ikke tænke på, hvor rørt jeg bliver over den storslående forestilling vi har i vente…. ÅÅÅÅHHHH hvor jeg dog glæder mig….

Bloggen holder fri i de her dage, jeg tror simpelthen ikke jeg får tid til at skrive der ovre fra, men jeg lover jer, at instagram vil være opdateret dagligt, så hvis I har lyst til at være med på turen, så følg med på min profil, og under mit #mortilmerneetravels 🙂

Vejret er jeg spændt på der ovre, det har svinget helt vildt på mine vejr apps de sidste par dage, det svinger mellem skyfri himmel og 29 grader, til regn og 20 grader, så vi har derfor pakket til både det ene og det andet, og tager det som det kommer…. Vi håber dog ikke, at vi ser alt for meget regnvejr…. I Østrig stod vejrappen på regn stort set hver eneste dag, og vi havde det så varmt og Så meget sol…. Så jeg stoler ikke en pind på de apps…. Hvad jeg dog er sikker på er, at vi får en helt vildt fed tur…. En kæmpe en på opleveren….. Og vi glæder os virkelig meget…..

Når jeg kommer hjem, så tror jeg, at jeg skal male et helt rum lyserødt, måske dør den rå væg i stuen, eller måske er det et andet rum der får tur…. Jeg kan mærke jeg skal over og suge en hel masse inspiration til mig….. Inden jeg lige beslutter hvor jeg skal male…. Jeg har haft lyst til det længe, det er det med efteråret, og at vi er begyndt at krybe ind og tænde lys…. Lysten til at forandre, at være i konstant forandring…. Det glæder jeg mig også til…..

Men indtil da, “Hej så længe”…. Vi ses snart igen

08f18da2-a54f-45ec-99d0-27e3d34f8a0f

95dc4e76-6725-49aa-8a9a-eaabdd222b2f

img_6240

  • Reply
    Sabrina Hansen
    1. september 2017 at 8:32

    Det bliver da vist tiltrængt med ferie efter sådan en omgang. Rigtig god tur. Enjoy.
    Mange hilsner
    Sabrina

  • Reply
    Bente Brøgger
    1. september 2017 at 13:40

    Det er ikke kun når man rejser til USA at man skal give forsikringen besked om læge besøg inden afrejse. Det gælder uanset hvor man skal hen. Bare til info 😊

Warning: Undefined variable $consent in /customers/e/3/5/mernee.dk/httpd.www/wp-content/themes/alder/comments.php on line 38

Svar